Renault SCENIC Corporate Edition

SCENIC Corporate Edition

versie

SCENIC Corporate Edition

 • Renault SCENIC Corporate Edition

Bij Renault innoveren we om de juiste redenen. Comfort staat op de eerste plaats, dankzij een moduleerbaar en ruim interieur. En op de tweede plaats staat technologie met de verbonden R-LINK 2-tablet. Talrijke rijhulpsystemen verhogen de actieve en passieve veiligheid. 

Bovendien kan je de uitschuifbare achterbank met 1/3-2/3-verhouding alsook de voorste passagierszetel neerklappen om een volledig vlakke laadvloer te creëren.

 

Scenic Corporate Edition heeft ook bijzonder veel oog voor detail: dat zie je meteen aan het binnen- en buitendesign. Scenic blinkt uit door zijn originele en vernieuwende ideeën. Door de 20” wielen en tweekleurige uitvoering komt de vormgeving mooi tot zijn recht. Dankzij de C-Shape koplampen en achterlichten met 3D Edge Light-technologie herken je Scenic al van ver.

 

Binnen in de wagen neemt het R-LINK 2-multimediasysteem (een echte bedieningshub) een centrale plaats in met zijn verticale touchscreen van 8,7”. Het systeem is intuïtief en responsief, en geeft toegang tot tal van functies zoals MULTI-SENSE® met 5 rijmodi en 5 sfeerverlichtingen. Op de Head Up Display in kleur vind je alle handige informatie over de rijprestaties van je wagen, terwijl je tegelijk je ogen op de weg gericht kan houden.

Troeven

rijgemakt

rijgemakt
 • Parkeerhulp vooraan / achteraan
 • Automatische omschakeling van de grote lichten naar de dimlichten 
 • R-LINK 2: verbonden multimediasysteem met een verticaal touchscreen van 7’’ met een hoge resolutie, navigatie met Europese kaarten, stemherkenning, Bluetooth®, centraal beheer van meerdere voertuigfuncties, geconnecteerde diensten en Apple CarPlay™ compatibiliteit.

veiligheid

veiligheid
 • Rijstrookwaarschuwing
 • Waarschuwing voor overdreven snelheid met verkeersbordherkenning en snelheidsbeperking
 • Actief noodremsysteem met voetgangersdetectie

comfort

comfort
 • Uitschuifbare, neerklapbare achterbank met 1/3-2/3-verhouding en tabletfunctie op de voorste passagierszetel
 • Handenvrije Renault-kaart voor toegang en starten
 • Handschoenenkastje met verlichting en koeling
 • Glijdende middenconsole met armsteun

aanbiedingen

Profiteer nu!

Renault SCENIC Corporate Edition

aanbiedingen Scenic corporate edition

ontdek onze aanbiedingen
Financiering, aankoop van een nieuwe of tweedehandswagen

onze fincancieringsoplossingen

financier je wagen

Meer weten?

Onze website en deze van onze partners willen cookies gebruiken voor analyse van de website en het meten  van de bezoekcijfers, om je gepersonaliseerde en / of locatiegebaseerde advertenties en inhoud te tonen, en om je in staat te stellen te communiceren met onze inhoud via sociale netwerken.
Je kunt je keuzes op elk moment heroverwegen door naar het gedeelte "Cookies" van onze website te gaan.

meer weten