Uitrustingen Renault KANGOO ELECTRIC

Renault KANGOO Z.E. voorkant

Stap binnen in de wereld van Renault KANGOO ELECTRIC

Geniet van alle troeven van Renault KANGOO en rij elektrisch. KANGOO is voorzien van een volledig moduleerbare laadruimte met een oppervlakte tot 4,6m³ en een nuttig laadvermogen tot 650kg.

Renault KANGOO Z.E. Interieur

Neerklapbare passagiersstoel

Klap de passagiersstoel neer en draai het tussenschot met de grille om nog meer
ruimte te creëren. Op die manier kan je genieten van 2,5 m laadlengte voor KANGOO ELECTRIC en 2,89 m voor KANGOO ELECTRIC Maxi.

Renault KANGOO Z.E. Deuren

Openschuifbare zijdeur

Krijg vlot toegang tot de achterkant van de laadzone van je KANGOO ELECTRIC Dankzij de openschuifbare rechterdeur kan je je materiaal of goederen in een handomdraai laden en lossen. En je kunt ook kiezen voor 2 openschuifbare zijdeuren voor nog meer gebruiksgemak.

Openschuifbare dakklep

Dankzij de grote dakklep van 47 cm op 1 m kan je lange objecten ook verticaal transporteren om de laadruimte te optimaliseren.

  • KANGOO Z.E opbergruimte

Opbergruimte

In het vak in het dashboard kan je schrijfblokken in A4-formaat en kleine voorwerpen binnen handbereik bewaren. Berg je laptop op in het ruime handschoenkastje van 15 liter. Het brede en diepe plafondrek boven de voorruit vormt een extra opbergruimte en in de centrale armsteun zit een grote kast waarin je een fles water van 1,5 l kunt opbergen.

Renault KANGOO Z.E. Interieur

Snelheidsregelaar en -begrenzer

Een lang traject op de autosnelweg? Selecteer een constante snelheid of leg een maximale snelheid vast en rijd in alle rust.

Renault KANGOO Z.E. Achteruitrijcamera

Achteruitrijcamera

Dankzij de achteruitrijsensor en de daarmee verbonden camera zie je precies wat er zich achter je voertuig afspeelt in je interne achteruitkijkspiegel en op je navigatiescherm.

Renault KANGOO Z.E. Achteruitrijsensor

Achteruitrijsensor

De achteruitrijsensor waarschuwt je bij eventuele obstakels met opeenvolgende bieptonen, die elkaar sneller opvolgen naarmate je het obstakel nadert.

Automatische versnellingsbak

Voor jouw comfort integreert KANGOO ELECTRIC een soepele en stille automatische versnellingsbak. Soepel, flexibel en stil... Rijden verliep nog nooit zo rustig.

Renault KANGOO Z.E. regen- en lichtsensor

Regen- en lichtsensor

De KANGOO ELECTRIC is uitgerust met intelligente sensoren en schakelt je lichten en ruitenwisser automatisch in en uit. 

Renault KANGOO Z.E. interieur

Plafondrek

Het plafondrek is breed en diep en biedt een handige
opbergruimte boven de voorruit. 

Renault KANGOO Z.E. Interieur

Bescherming van de passagiers

Frontale en laterale airbags, veiligheidsgordels vooraan met voorspanners en krachtbegrenzer, “anti-submarining”-systeem voor de vaste zetels vooraan... KANGOO ELECTRIC beschikt over de modernste en krachtigste voorzieningen op de markt. 

Renault KANGOO Z.E. Dynamische trajectcontrole ESC

Dynamische trajectcontrole ESC

De nieuwe dynamische trajectcontrole, een standaardoptie op KANGOO ELECTRIC, combineert 3 technologieën: antislipsysteem (ASR), onderstuurcontrole en vertrekken op hellingen. 

Renault KANGOO Z.E. Rijhulpsysteem voor vertrekken op een helling

Rijhulpsysteem voor vertrekken op een helling

De vertrekhulp op hellingen, waarmee je zelfs op steile hellingen vlot kunt vertrekken, is een standaardoptie op KANGOO ELECTRIC.

KANGOO Z.E Multimedia

Telefonie

Bellen wordt eenvoudiger en veiliger dankzij R-LINK Evolution! Wanneer je stilstaat, kan je op het grote touchscreen een nummer intoetsen of een van je contactpersonen opzoeken. Tijdens het rijden bedien je het systeem via spraakherkenning. Je moet enkel de naam van je correspondent uitspreken om deze te bellen. 

KANGOO Z.E. Navigatiescherm

Navigatie

Gebruik online navigatie van TomTom en talloze LIVE-diensten zoals TomTom Traffic, de beste verkeersinformatie in realtime.

Renault KANGOO Z.E. Verbonden services Z.E.

Verbonden services ELECTRIC

Dankzij MY Renault raadpleeg je alle informatie met betrekking tot het herladen van je KANGOO ELECTRIC

 

Je kan het herladen ook op afstand starten of programmeren. Zo kan je je budget optimaliseren door te genieten van de daluren.

Renault KANGOO Z.E. radio

Bluetooth-radio, USB en handenvrij bellen

Luister naar de muziek op je smartphone en geniet van de optie handenvrij bellen.


Alle radio’s van het gamma KANGOO ELECTRIC bieden de mogelijkheid om een mobiele telefoon te verbinden via USB of Bluetooth®.

Renault KANGOO ELECTRIC in detail

Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken.
Meer weten