Nieuwe TRAFIC - Motoren

Motorisaties

Nieuwe Renault TRAFIC

Nieuwe motor en nieuwe versnellingsbak

Meer vermogen, minder verbruik!

  • Nieuwe TRAFIC - Nieuwe dieselmotor

Nieuwe dieselmotor

De nieuwe dieselmotor 2.0l, 5de generatie, met de nieuwste technologieën voor meer vermogen (+ 25pk), en een hoger koppel (+ 40Nm) dat langer beschikbaar is, met een lager verbruik en minder CO2-uitstoot. 

 

Geniet van meer rijplezier en zuiniger en beter beheerd verbruik.

  • Nieuwe TRAFIC - Extended Grip

Standaard

Extended Grip

Moeilijke wegen trotseren? De innovatieve technologie Extended Grip is standaard beschikbaar op het Nieuwe TRAFIC-gamma. Dit antislipsysteem biedt je optimale grip.

 

Hoe gaat dat in z’n werk? Wanneer de wielen gaan slippen, identificeert het systeem onmiddellijk dat er zeer weinig grip is. In tegenstelling tot een klassiek antislipsysteem beslist het dan niet om het motorvermogen te verminderen. Het laat daarentegen de wielen slippen om sneeuw, modder of zand te evacueren om zo grip terug te winnen en langzaam sneller te kunnen rijden.

 

Je blijft de controle behouden over het motorvermogen door met het
gaspedaal te spelen.

  • Nieuwe TRAFIC - Rijhulpsysteem voor vertrekken op een helling

Standaard

Rijhulpsysteem voor vertrekken op een helling

Vertrek met een gerust gemoed op hellingen van meer dan 10% dankzij dit vertrekhulpsysteem.

 

Hoe gaat dat in z’n werk? Jouw Nieuwe TRAFIC blijft automatisch 2 seconden stilstaan, waardoor je de tijd krijgt om te schakelen en in alle veiligheid gas te geven. 

AdBlue®

AdBlue®

AdBlue® vermindert aanzienlijk de uitstoot van vervuilende stoffen en behoudt de prestaties van je motor. De additieftank van 20 liter kan gemakkelijk gevuld worden door een snelopening in de dop in de vulzone van de brandstof rechts van de bestuurdersdeur. Je kan de tank ook gemakkelijk en zuinig vullen aan de pomp van je station.

Stop & Start

Stop & Start

Met dit systeem worden het brandstofverbruik en de uitstoot van broeikasgassen verminderd. De Stop & Start-technologie legt de motor stil bij stilstand (file, rood licht...) en start deze opnieuw automatisch wanneer je de koppeling induwt.

ECO-modus + DRIVING ECO2

ECO-modus + DRIVING ECO2

Activeer de ECO-modus op het dasboard om je brandstofverbruik te optimaliseren. Het ludieke en nuttige DRIVING ECO2*-systeem, dat werd geïntegreerd in R-LINK Evolution, analyseert bovendien je rijstijl en geeft je tips om je verbruik nog meer te beperken. De rijstijlindicator in realtime stelt je in staat om nog zuiniger te gaan rijden.

Het brandstofverbruik is gehomologeerd conform een standaard- en gereglementeerde methode. Deze is identiek voor alle constructeurs en laat toe de wagens onderling te vergelijken. Het reële verbruik van brandstof en AdBlue® is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden van de wagen, de uitrusting en de rijstijl van de bestuurder. 


*Afhankelijk van de versie.

 

Vergelijk de technische specificaties van de versies van Renault TRAFIC

Kies een model en bekijk de afmetingen, versies en beschikbare motoren.

Bestelwagen

Bestelwagen

vanaf 25.725 € *
Bestelwagen Dubbele Cabine

Bestelwagen Dubbele Cabine

vanaf 27.940 € *
  • Trafic bestelwagen undefined
  • Trafic bestelwagen undefined

Nieuwe Renault TRAFIC in detail

Onze website en deze van onze partners willen cookies gebruiken voor analyse van de website en het meten  van de bezoekcijfers, om je gepersonaliseerde en / of locatiegebaseerde advertenties en inhoud te tonen, en om je in staat te stellen te communiceren met onze inhoud via sociale netwerken.
Je kunt je keuzes op elk moment heroverwegen door naar het gedeelte "Cookies" van onze website te gaan.

meer weten