Nieuwe Renault Trafic - motoren

motoren
NIEUWE RENAULT TRAFIC

technische specificaties

selecteer een type carrosserie om de afmetingen en het motortype te zien

Bestelwagen

Bestelwagen

vanaf € 26.770,00  *
Bestelwagen Dubbele Cabine

Bestelwagen Dubbele Cabine

vanaf € 28.420,00  *

Meer motorgegevens

Blue dCi 110

praktisch
De Blue dCi 110-motor is de meest praktische keuze. Deze 2 l turbomotor is gekoppeld aan een handbediende zesversnellingsbak en biedt een koppel van 300 Nm. Hij is ook uitgerust met het Stop & Start-systeem en met AdBlue®-technologie, perfect om je brandstofverbruik en koolstofuitstoot te verminderen. En dit allemaal voor de beste prijs.

Blue dCi 130

efficiënt

Deze 2 l AdBlue®-turbomotor met een indrukwekkende koppel van 330 Nm, combineert efficiency met rijplezier. Nu beschikbaar met een handbediende zesversnellingsbak. De Stop & Start-technologie helpt je brandstofverbruik te beperken bij het opstarten van de motor.

Blue dCi 150 - beschikbaar als EDC

veelzijdig

De 2 l turbomotor met een koppel van 350 Nm, combineert comfort en snelle respons. Kies voor de versie met handgeschakelde zesversnellingsbak of automatische EDCversnellingsbak met dubbele koppeling en zes versnellingen voor optimaal rijplezier. Beide versies zijn uitgerust met het Stop & Start-systeem om je brandstofverbruik te optimaliseren. In combinatie met AdBlue®-technologie zorgt dit voor flexibel en efficiënt rijden, waarbij je CO2-uitstoot wordt verminderd.

Blue dCi 170 - beschikbaar als EDC

uitstekende prestaties
Het koppel van 380 Nm en 170 pk staan garant voor meer rijplezier en een snel reactievermogen in alle situaties.  Kies voor de automatische versie met een EDCzesversnellingsbak met dubbele koppeling, die alle voordelen van automatisch en handbediende versnellingsbakken combineert. Of kies voor een handbediende zesversnellingsbak, voor een persoonlijkere rijervaring. Je kunt ook je koolstofuitstoot verlagen met de ingebouwde AdBlue®-technologie en je brandstofverbruik verminderen met het Stop & Start-systeem.

klaar voor een ritje in de Trafic?