Financieringen voor professionele klanten

Leasing en huur op lange termijn

Ontdek onze financieringen voor professionele klanten

zo eenvoudig kan het zijn...

Financiële leasing

Dit is een contract waarbij je maandelijks een vast bedrag betaalt voor de huur van je wagen. Met de huur betaal je de wagen af. Het leasingcontract bevat een aankoopoptie waarvan het bedrag wordt bepaald bij de ondertekening van het contract (met een wettelijk minimum van 15%). Fiscaal gezien wordt het voertuig op de balans geboekt onder vaste materiële activa.

Voordelen van een financiële leasing:

Voordelen van een financiële leasing:

Met financiële leasing kan je je kosten spreiden in de tijd en zelf een looptijd (36 tot 60 maanden) vastleggen die het best bij je budget past. Bovendien moet je de btw niet vooraf financieren. De aankoopoptie biedt je de mogelijkheid om aan het einde van het contract eigenaar te worden van het voertuig. 

Iets voor jou?

Iets voor jou?

Financiële leasing is vooral bedoeld voor ondernemingen die het voertuig niet heel intensief gebruiken en het aan het einde van het contract willen kopen. Het is dus in de eerste plaats bedoeld voor zelfstandigen, vrije beroepen en kmo's.

huur met aankoopoptie

Financiële renting

Bij financiële renting wordt expliciet een restwaarde voorzien waarvan het bedrag, dat bij de ondertekening van het contract wordt vastgelegd, hoger is dan 15% van de investering exclusief btw. Financiële renting is niet mogelijk in het Groothertogdom Luxemburg.

Voordelen van financiële renting:

Voordelen van financiële renting:

Net zoals bij een financiële leasing kan je je kosten spreiden in de tijd en zelf een looptijd (36 tot 60 maanden) vastleggen die het best bij je budget past. Vanuit fiscaal standpunt biedt de formule de volgende voordelen: geen voorafgaande financiering van de btw, behoud van kapitaal en kredietlijnen bij de bank, facturen worden op de resultatenrekening geboekt als huurkosten, enz.

Iets voor jou?

Iets voor jou?

Financiële renting is vooral bedoeld voor ondernemingen die het voertuig niet heel intensief gebruiken. Het is in de eerste plaats bedoeld voor zelfstandigen, vrije beroepen en kmo's.

de all-in oplossing

Huur op lange termijn

Dit is een huurcontract waarvan de huurprijs wordt bepaald in functie van de looptijd en het jaarlijks aantal kilometers (op voorhand bepaald). De huurprijs houdt rekening met de aankoop- en doorverkoopwaarde van het voertuig en het financieringspercentage. De huur omvat automatisch ook een aantal diensten waaraan je nog bijkomende diensten kan toevoegen.

Voordelen van verhuur op lange termijn:

Voordelen van verhuur op lange termijn:

Met een verhuur op lange termijn ben je verlost van problemen bij de aankoop, de doorverkoop en het gebruik van het voertuig en kan je je concentreren op je eigen professionele activiteiten. Bovendien betaal je alleen voor het werkelijke gebruik van je wagen. De formule heeft ook tal van fiscale en financiële voordelen: geen voorafgaande financiering van de btw, behoud van kapitaal en kredietlijnen bij de bank, facturen worden op de resultatenrekening geboekt als huurkosten enz.

Diensten

Diensten

Bij de verhuur op lange termijn kan een onderscheid worden gemaakt tussen diensten die automatisch inbegrepen zijn in het contract en optionele diensten. Over het algemeen inbegrepen: financiële huur, verzekering (burgerlijke aansprakelijkheid, materiële schade en rechtsbijstand), onderhoud en herstellingen, verkeersbelasting, beheer van het wagenpark en 24 uur op 24 bijstand. Optioneel: banden, vervangwagen en brandstof.

Iets voor jou?

Iets voor jou?

De verhuur op lange termijn is zowel bedoeld voor grote ondernemingen en kmo's als voor zelfstandigen en vrije beroepen. Het is een uitstekende formule voor ondernemingen die de gebruikskosten van hun voertuig willen optimaliseren met een volledige servicegarantie.

Renault voor professionele klanten, dat is ook...

Renault Professional: wagenpark - onze oplossingen voor kleine zelfstandigen en kmo’s

Betaal een maandelijks bedrag en vermijd onvoorziene kosten.

ontdek onze servicecontracten
Renault Professional: Mobility Consulting

Renault Pro+ -diensten

ontdek Renault Pro+

Onze website en deze van onze partners willen cookies gebruiken voor analyse van de website en het meten  van de bezoekcijfers, om je gepersonaliseerde en / of locatiegebaseerde advertenties en inhoud te tonen, en om je in staat te stellen te communiceren met onze inhoud via sociale netwerken.
Je kunt je keuzes op elk moment heroverwegen door naar het gedeelte "Cookies" van onze website te gaan.

meer weten