Onze verzekeringen voor professionele klanten

Naast onze financieringsmogelijkheden biedt Renault je ook verzekeringsopties die volledig zijn afgestemd op het gebruik van jouw bedrijfswagen.

Onze verzekeringen voor jouw bedrijfswagen

Heb je onlangs een bedrijfswagen gekocht, al dan niet met financiering? Stel je investering veilig met de verzekeringsmogelijkheden die RCI Bank speciaal voor professionele klanten zoals jij heeft ontwikkeld.

  • Verzekering bij jobverlies

verzekeringen bij jobverlies (Secure Activity)

 

 

Je bent forfaitair gedekt indien je je bedrijfsactiviteiten moet onderbreken of verminderen omwille van het verlies van je verzekerde voertuig. Deze verzekering is geldig wanneer je je voertuig niet kan gebruiken omwille van een herstelling of total loss naar aanleiding van panne of een ongeval.

 

 

vraag een offerte aan
  • Cyber Risk-verzekering

cyber risk-verzekering

 

 

Bescherm je tegen cybercriminaliteit dankzij de Cyber Risk-verzekering. Je bent gedekt tegen risico’s van identiteitsfraude op het internet, reputatieschade, frauduleuze online aankopen en gegevensverlies.

 

 

vraag een offerte aan

Onze verzekeringen voor jouw bedrijfsvoertuig

Je bedrijf runnen zonder kopzorgen? Dat kan dankzij RCI Bank. Wij begeleiden je niet alleen bij panne of een ongeval, maar zorgen ook voor het onderhoud van je bedrijfsvoertuig.

autoverzekering

Met onze verschillende garantiepakketten ben je gedekt bij een ongeval:

  • De garantie Burgerlijke aansprakelijkheid dekt lichamelijke of materiële schade die een derde oploopt tijdens een ongeval waarvoor jij aansprakelijk bent, ongeacht de ernst ervan.
 
  • De garantie Schadeongeval dekt de schade bij een aanrijding met een voetganger, een ander voertuig of een dier waarvan de eigenaar kan worden geïdentificeerd, maar ook bij een ongeval met een derde partij die niet kan worden geïdentificeerd.
 
  • De garantie Schade, diefstal en brand vergoedt de waarde van je voertuig op de dag van de brand of diefstal, op basis van een overeengekomen bedrag in het verzekeringscontract.
 
  • De garantie Schade bij elk ongeval (met of zonder franchise), ook "CASCO" genoemd, dekt alle materiële schade aan het voertuig, ongeacht het type ongeval of de begane fout.
 
  • Garanties van het type "Overname van franchise"
Vraag meer informatie

securplus-verzekering

Breid je autoverzekering uit met Securplus. Zo ben je voor een forfaitair bedrag verzekerd vanaf de ondertekening van het contract in geval van een verkeersongeval met een ander geïdentificeerd voertuig waarvoor jij (deels) aansprakelijk bent. Met dit bedrag kan je de schade laten herstellen indien je autoverzekering dit niet dekt.

Dekt je een autoverzekering de schade wel, dan kan je met de Securplus-vergoeding (een deel van) de franchise van je autoverzekering betalen.

vraag meer informatie

verzekering voor Lakwerk, velgen en banden

Bescherm je voertuig tegen risico’s die je autoverzekering niet dekt:

 

  • De verzekering voor lakwerk dekt de reparatiekosten voor kleine beschadigingen aan het koetswerk.
 
  • De verzekering voor lichtmetalen velgen dekt de reparatiekosten voor beschadigde lichtmetalen velgen.
 
  • De verzekering voor banden dekt de kosten voor de reparatie of vervanging van je banden in geval van schade.

 

Mogelijke oorzaken zijn puin of brokstukken op de weg, een platte band of kwaadwillig opzet.

vraag meer informatie

Ontdek ook...

Servicecontracten

onze servicecontracten

kies je servicecontract
Financieringsoplossingen

onze financieringsoplossingen

financier je bedrijfswagen

Onze website en deze van onze partners willen cookies gebruiken voor analyse van de website en het meten  van de bezoekcijfers, om je gepersonaliseerde en / of locatiegebaseerde advertenties en inhoud te tonen, en om je in staat te stellen te communiceren met onze inhoud via sociale netwerken.
Je kunt je keuzes op elk moment heroverwegen door naar het gedeelte "Cookies" van onze website te gaan.

meer weten