Renault Master E-Tech 100% électrique - véhicule électrique

Renault Master E-Tech 100% electric

lever 100% elektrisch met Renault Master
Master E-Tech 100% electric | Renault

ontdek onze aanbiedingen

Master E-Tech 100% electric L2H2 3.1T EV52 76 hp

vanaf € 589 /maand excl. BTW
financiële renting (*)

OF

vanaf € 52 865 excl. BTW
voorwaardelijke korting en premie afgetrokken

tot

204 km

rijbereik (WLTP) afhankelijk van de versie* De actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden, versieniveau, uitrusting, accessoires, rijomstandigheden en de belading van de auto.

laden

80 %

binnen 2 uur

tot

13

laadvolume

100% elektrisch

Renault Master E-Tech 100% électrique  - véhicule utilitaire pour les professionnels

Elektrische bedrijfswagen

Master E-Tech 100% electric heeft een lithium-ionbatterij met een 100% bruikbare capaciteit van 52 kWh. Met andere woorden: 204 km* lang genieten van stil, emissievrij en elektrisch rijden.

 

Een serie geïntegreerde technologieën, zoals remmen met energieterugwinning of de eco-modus, helpen om de rijbereik te optimaliseren.

 

Met de snellader** laad je je voertuig op tot 80% in slechts 2 uurtjes.

 

Op het werk of thuis: opladen is kinderspel met de lader van 7 kW. Sluit de Master E-Tech electric aan en laad deze binnen 9,5 uur op tot 100% van de rijbereik .

 

* WLTP-cyclus. (afhankelijk van de versie). De actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden, versieniveau, uitrusting, accessoires, rijomstandigheden en de belading van de auto. Dit kan ook verschillen in het kader van een transformatie.

** bij een openbaar laadstation.

gemakkelijk opladen

tijdens de rit
tijdens de rit

Maak gebruik van een uitgebreid netwerk van openbare laadpunten langs de weg, in Nederland en daarbuiten.

thuis of op het werk
thuis of op het werk

Met een oplaadpunt of een versterkt stopcontact is Master E-Tech 100% electric gemakkelijk op te laden, zowel op het werk als bij je werknemers thuis.

het laadsysteem

Mobilize power solutions helpt je bij de ontwikkeling van elektrische mobiliteit, ongeacht je activiteiten. Als je een Master E-Tech 100% electric aanschaft, dan krijg je hulp bij de installatie van een laadsysteem dat is aangepast aan je voertuig en jouw behoeften.

ontdek Mobilize power solutions

jouw charge pass

Met de Mobile charge pass laad je je Master E-Tech 100% electric overal op. Zoek beschikbare openbare oplaadstations in de buurt met behulp van je smartphone. Met je pas krijg je speciale tarieven en kun je veilig betalen voor de oplaadbeurt.

ontdek Mobilize charge pass

slim opladen

Bespaar geld met slim opladen. Plan je oplaadbeurten in en houd bij wat je bespaart. Master E-Tech 100% electric laadt automatisch op.

Renault Master E-Tech 100% électrique  - Mobilize power solutions, bornes de recharge

jouw laadinfrastructuur

Als je een Master E-Tech 100% electric aanschaft, dan biedt Mobilize power solutions je ondersteuning bij de installatie van een laadinfrastructuur. Van het bepalen van je behoeften tot het optimaliseren van de installatie: wij begeleiden je bedrijf bij de overstap naar elektrische mobiliteit.

We hebben een oplossing voor elke laadmethode: op de zaak of bij je werknemers thuis, of zelfs tijdens zakelijke ritten.

neem contact op met Mobilize power solutions

afmetingen en ombouwingen

Aangepast

Master E-Tech 100% electric is aanpasbaar om aan de behoeften van professionals te voldoen. Profiteer van een grote reeks versies en opties: 3 lengtes, 3 hoogtes en 3 configuraties (bedrijfswagen, platformcabine en chassiscabine), laadvolume variërend van 8 m3 tot 22 m3.

veilig laden

Veiligheid als absolute prioriteit: de achterdeuren met een openingshoek van 270° en de zeer lage dorpel vergemakkelijken het inladen van grote voorwerpen. De sjorogen houden de voorwerpen op hun plek. De handgrepen aan de zijkanten van de deuren gebruik je om in en uit te stappen.

een oplossing voor elk bedrijf

Of je nu werkzaam bent in het goederentransport, de evenementenlogistiek, de bouw en constructie, het personenvervoer of in een andere branche: met Master E-Tech 100% electric kies je een voertuig dat optimaal bij je behoeften past. Bovendien profiteer je zo van onze speciale oplossingen.

uitrusting

Alt Image C29

11 geavanceerde rijhulpsystemen

Geniet van een veiligere en betrouwbaardere rijervaring dankzij de 11 rijhulptechnologieën waarmee de Master E-Tech 100% electric is uitgerust.

 

  • rear View Assistant,
  • parkeersensoren voor en achter,
  • elektronisch stabiliteitsprogramma,
  • zicht rondom

 

en nog veel meer.

Renault Master E-Tech 100% électrique  - intérieur, planche de bord, rangements

jouw mobiele kantoor

Maak je dagen zelfs onderweg productiever met het ingebouwde multimediasysteem. Spiegel je smartphone op het 7" touchscreen voor toegang tot al je favoriete apps.

Gebruik het navigatiesysteem om eenvoudig laadpunten te vinden en je rit te optimaliseren.

 

Maak optimaal gebruik van de apparatuur voor een echt mobiel kantoor:

  • draadloze Inductielader voor smartphones,
  • afneembare tablethouder,
  • meer ruimte dankzij de 2-zits achterbank met inklapbare hoofdsteun en tot wel 105 liter opbergruimte

 

en nog veel meer.

beschikbare versies

versie

compareLabel

voordelen voor bedrijven

Renault Master E-Tech 100% électrique - avantages

fiscaliteit op hybride en elektrische voertuigen

Op fiscaal vlak zijn onze hybride en elektrische wagens zeer voordelig voor professionele klanten en dit zowel op het vlak van fiscale aftrekbaarheid, voordeel van alle aard als CO2-bijdrage.

 

Als professionele klant kan je een groot deel van je voertuig- en brandstofkosten fiscaal aftrekken. Het percentage van de fiscale aftrekbaarheid wordt berekend op basis van het type brandstof en de CO2-uitstoot van je wagen. Al onze elektrische en Plug-in Hybrid wagens zijn voor 100% fiscaal aftrekbaar.

ga nog verder

Offerte in Financiële Renting met aankoopoptie van 30 % op een duurtijd van 60 maanden voor een Master E-Tech 100% electric L2H2 3.1T EV52 76 hp. Prijs in financiële renting € 589/maand excl. BTW, voorschot van 20 %, korting afgetrokken. Aanbevolen catalogusprijs: € 55 850 excl. BTW. Aanbieding geldig van 03/10/2023 tot en met 02/11/2023, enkel bestemd voor professionele doeleinden.

 

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Alpha Credit n.v., kredietgever, Warandeberg 8C, 1000 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Adverteerder: Renault België-Luxemburg n.v. (Invoerder), Bergensesteenweg 281, 1070, Brussel, BTW BE 0403 463 679, Rekeningnummer bij een Belgische bank, RPR Brussel. Uw Renault verdeler treedt op als agent in nevenfunctie.