Express Van fourgonnette

Renault Express VAN

efficiëntie voor jouw bedrijf

Gewoon praktisch

De Express heeft asymmetrische achterdeuren met een openingshoek van 180°, een nuttig volume van 3,3 m3 en een laadlengte van 1,91 m met een tussenschot. Hiermee biedt deze auto de beste verhouding tussen laadlengte en totale lengte in zijn klasse. Vervoer tot wel 3,7 m3 goederen met de neerklapbare passagiersstoel en draaibaar tussenschot met rasterwerk. De zijschuifdeur opent met een recordlengte van 716 mm voor eenvoudige toegang tot de auto. 

profiel

Kies de versie van de Express die bij jou past

compacte bestelwagen

compacte bestelwagen

vanaf € 16.870 *

uitrusting

Gewoon efficiënt

Rear View Assistant voor de Express

rear view assistant

Een digitaal scherm in plaats van de binnenspiegel met daarop de beelden die worden gefilmd* door de camera die is bevestigd op de achterkant van je auto. Erg handig voor versies met tussenschot!

 

* bij gemiddelde en lange afstanden.

Groothoekspiegel voor de Express

groothoekspiegel

De groothoekspiegel in de zonneklep van de passagier vergroot je gezichtsveld aan de rechterkant en biedt daardoor meer comfort en veiligheid. Hiermee heb je zicht op alles wat door het tussenschot niet zichtbaar is. 

Blind Spot Warning voor de Express

blind spot warning

Een waarschuwingslampje op de buitenspiegels laat je weten wanneer een auto zich in de dode hoek van je nieuwe Express bevindt.

Renault Express Van

Toebehoren

onze oplossingen voor bedrijven

Profiteer van aangepaste toebehoren die zijn aangepast aan de eisen en behoeften van je bedrijf.

een oplossing voor elk bedrijf

onze ombouwmogelijkheden speciaal voor jouw bedrijf

Renault Express Van

goederen vervoeren

Heb jij een koerierdienst of een streetfood- of cateringbedrijf? Meer informatie over onze speciale oplossingen:

 

  • Isothermisch geïsoleerde ruimte of koelcel 
  • Food truck, evenementen
  • Pakkettransport
Renault Express Van

bouwsector - aanverwante beroepen

Werk je in de bouw, afbouw, groenvoorziening of met plaatselijke overheden? Wij hebben de oplossing: rijdende werkplaats !

wilt u het voertuig zien?

vind de dichtstbijzijnde verdeler.

of
miniDealocMap

Express in detail

klaar voor een proefrit in de Renault Express?

Offerte in Financiële Renting met aankoopoptie van 30 % op een duurtijd van 60 maanden voor een Express Van essentiel - TCe 100 Dfull.  Prijs in financiële renting € 169/maand excl.BTW, voorschot van 16 %, korting afgetrokken. Aanbevolen catalogusprijs: € 16 870 excl. BTW. Aanbieding geldig van 03/11/2023 tot en met 30/11/2023, enkel bestemd voor professionele doeleinden.

 

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Alpha Credit n.v., kredietgever, Warandeberg 8C, 1000 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel.     Adverteerder: Renault België-Luxemburg n.v. (Invoerder), Bergensesteenweg 281, 1070, Brussel, BTW BE 0403 463 679, Rekeningnummer bij een Belgische bank, RPR Brussel.     Uw Renault verdeler treedt op als agent in nevenfunctie.