Elektrische wagens van Renault

Elektrische wagens van Renault

Innovatie maakt al jaar en dag deel uit van het DNA van Renault. Met het gamma van Renault Z.E. ontdekt u onze selectie elektrische wagens en koppelt u ecologisch verantwoorde keuzes met rijplezier. Klaar om een nieuwe wereld te betreden?

Een uitgebreid aanbod elektrische voertuigen

Een bestelwagen zonder uitstoot om uw leveringen te doen of een elektrische wagen met 2 zitplaatsen voor een verantwoord dagje shoppen... Onze elektrische wagens vernieuwen mobiliteit in de stad om te beantwoorden aan de verwachtingen van particulieren en professionelen. Stadswagen, vrachtwagen, vierwieler, bestelwagen... Kies het elektrische model van Renault op uw maat.

 

Verbeter de kwaliteit van uw ritten met onze elektrische wagens

Een soepele, geluidloze rijervaring zonder uitstoot, met vlotte versnellingen, zonder geluidsoverlast noch snelheidsovertredingen... Optimaliseer de kwaliteit van uw ritten en ontdek een nieuwe vorm van rijplezier met de troeven van onze elektrische wagens. Zet een stap in de toekomst en ontdek een nieuwe manier van autorijden met Renault.

 

Ontdek de geconnecteerde diensten van de elektrische wagens van Renault

Wie zei dat elektrisch rijden moeilijk is? Blijf verbonden en plan uw Zero Emission-traject in alle eenvoud! Ontdek laadpalen op parkings, in winkelcentra, op uw werk, bij uw Renault-concessiehouder en, natuurlijk, bij u thuis... Vind de dichtstbijzijnde laadpaal in een oogopslag en geniet van talrijke oplossingen om uw elektrische wagen op te laden.