Motoren van de Renault Express

motoren
NIEUWE Renault Express

uitgebreide technische kenmerken

Selecteer een type carrosserie om de afmetingen en het type motor te bekijken.

compacte bestelwagen

compacte bestelwagen

vanaf € 16.120,00  *

meer informatie over de motoren

Blue dCi 75

voordelig

 

De beste manier om ervoor te zorgen dat je binnen je budget blijft! Deze AdBlue®-turbomotor van 1,5 l is ook beschikbaar met een handbediende zesversnellingsbak en biedt een koppel van 220 Nm. Geniet van verminderd brandstofverbruik tijdens het rijden. Kies voor de eco-versie met een snelheidsbegrenzer van 100 km/u om je brandstofverbruik te optimaliseren en je CO2-uitstoot te verminderen.

 

Je onderhoudsprogramma raadt aan dat je auto elke 2 jaar of elke 30.000 km* een onderhoudsbeurt krijgt. Zo houd je je Renault Express in topconditie. 

Blue dCi 95

zuinig

 

Deze AdBlue®-turbomotor van 1,5 l zorgt meteen indrukwekkende koppel van 240 Nm voor zowel efficiëntie als rijplezier. Nu beschikbaar met een handbediende zesversnellingsbak. 

 

Je onderhoudsprogramma raadt aan dat je auto elke 2 jaar of elke 30.000 km* een onderhoudsbeurt krijgt. Zo houd je je Renault Express in topconditie. 

TCe 100 FAP

voordelig

 

Deze turbomotor van 1,3 l met directe injectie is beschikbaar met een handmatige zesversnellingsbak. De motor heeft 200 Nm koppel om jou een verbeterde rijbeleving te bieden. Beperk je uitlaatgassen met het roetfilter en NOx-reductiesysteem. 

 

Met het onderhoudsprogramma wordt aangeraden dat je auto elke 2 jaar of elke 30.000 km* een onderhoudsbeurt krijgt. Zo houd je je Renault Express in topconditie.

SCe 110 (benzinemotor buiten Europa)

écht veelzijdig

 

Deze turbomotor van 1,6 l met directe injectie biedt uitstekende prestaties en veelzijdigheid in combinatie met indrukwekkende brandstofbesparing. Nu beschikbaar met een handbediende zesversnellingsbak. 

* wat het eerst is bereik. Is mogelijk afhankelijk van de rijomstandigheden.

klaar voor een proefrit in de Renault Express?