Motoren van de Renault Express

motoren
Renault Express compacte bestelwagen

uitgebreide technische kenmerken

Selecteer een type carrosserie om de afmetingen en het type motor te bekijken.

compacte bestelwagen

compacte bestelwagen

vanaf € 16.870 *
selecteer een afmeting

meer informatie over de motoren

Blue dCi 75

voordelig

 

De beste manier om ervoor te zorgen dat je binnen je budget blijft! Deze AdBlue®-turbomotor van 1,5 l is ook beschikbaar met een handbediende zesversnellingsbak en biedt een koppel van 220 Nm. Geniet van verminderd brandstofverbruik tijdens het rijden. Kies voor de eco-versie met een snelheidsbegrenzer van 100 km/u om je brandstofverbruik te optimaliseren en je CO2-uitstoot te verminderen.

 

Je onderhoudsprogramma raadt aan dat je auto elke 2 jaar of elke 30.000 km* een onderhoudsbeurt krijgt. Zo houd je je Renault Express in topconditie. 

Blue dCi 95

zuinig

 

Deze AdBlue®-turbomotor van 1,5 l zorgt meteen indrukwekkende koppel van 240 Nm voor zowel efficiëntie als rijplezier. Nu beschikbaar met een handbediende zesversnellingsbak. 

 

Je onderhoudsprogramma raadt aan dat je auto elke 2 jaar of elke 30.000 km* een onderhoudsbeurt krijgt. Zo houd je je Renault Express in topconditie. 

TCe 100 FAP

voordelig

 

Deze turbomotor van 1,3 l met directe injectie is beschikbaar met een handmatige zesversnellingsbak. De motor heeft 200 Nm koppel om jou een verbeterde rijbeleving te bieden. Beperk je uitlaatgassen met het roetfilter en NOx-reductiesysteem. 

 

Met het onderhoudsprogramma wordt aangeraden dat je auto elke 2 jaar of elke 30.000 km* een onderhoudsbeurt krijgt. Zo houd je je Renault Express in topconditie.

SCe 110 (benzinemotor buiten Europa)

écht veelzijdig

 

Deze turbomotor van 1,6 l met directe injectie biedt uitstekende prestaties en veelzijdigheid in combinatie met indrukwekkende brandstofbesparing. Nu beschikbaar met een handbediende zesversnellingsbak. 

* wat het eerst is bereik. Is mogelijk afhankelijk van de rijomstandigheden.

klaar voor een proefrit in de Renault Express?