ONTDEK ONS GAMMA BEDRIJFSVOERTUIGEN

ONTDEK ONS GAMMA BEDRIJFSVOERTUIGEN

ontdek de ruime keuze aan voertuigen, van bestelwagens tot grote bestelwagens en 100% elektrische voertuigen

100% elektrisch, de bestelwagens van de toekomst

Gamma bedrijfsvoertuigen E-Tech 100% electric

Ontdek onze E-Tech 100% electric versies tijdens de maand van de bestelwagen in oktober en profiteer van de beste condities voor het hele gamma.

Renault Kangoo Van E-Tech 100% electric

Kangoo Van E-Tech 100% electric

Ontdek Renault Kangoo Van E-Tech 100% electric, een revolutionair elektrisch bedrijfsvoertuig. Met zijn proper rijgedrag en veelzijdige laadcapaciteit is hij ideaal voor eco-verantwoordelijke bedrijven. Bovendien biedt hij met de zijdelingse opening van 1.45 m "open sésame"-optie een ongeëvenaard toegangsgemak. Kies voor elektrische mobiliteit met stijl en gebruiksgemak dankzij Renault Kangoo Van E-Tech 100% electric.

ontdek onze aanbiedingen
Renault Trafic Van E-Tech 100% electric

beschikbaar eind 2023

Nieuwe Trafic Van E-Tech 100% electric

Ontdek de toekomst van mobiliteit met Renault Trafic Van E-Tech 100% electric. Deze revolutionaire elektrische bestelwagen combineert kracht en duurzaamheid, biedt een soepele, schone aandrijving en een uitzonderlijk laadvermogen. Kies voor groene technologie met Renault Trafic Van E-Tech 100% electric, uw ideale partner voor een milieubewuste onderneming.

Renault Master E-Tech 100% electric

Master E-Tech 100% electric

Ontdek Renault Master E-Tech 100% electric: de ideale oplossing voor milieuvriendelijke mobiliteit. Deze multifunctionele bestelwagen biedt een stille, schone aandrijving en garandeert een uitzonderlijk laadvermogen. Kies voor elektrificatie met Renault Master E-Tech 100% electric en combineer prestaties en duurzaamheid.

ontdek onze aanbiedingen

Gamma termische bedrijfsvoertuigen

Renault Express Van bedrijfsvoertuig

Express Van

De Express heeft asymmetrische achterdeuren met een openingshoek van 180°, een nuttig volume van 3,3 m3 en een laadlengte van 1,91 m met een tussenschot.

 

Hiermee biedt deze auto de beste verhouding tussen laadlengte en totale lengte in zijn klasse. Vervoer tot wel 3,7 m3 goederen met de neerklapbare passagiersstoel en draaibaar tussenschot met rasterwerk.

 

De zijschuifdeur opent met een recordlengte van 716 mm voor eenvoudige toegang tot de auto. 

ontdek onze aanbiedingen
Renault Kangoo Van

Kangoo Van

Werk je in de stad? Kangoo Van is de oplossing voor jou, met de nieuwe functie 'Open Sesame by Renault'.

 

De Kangoo-bedrijfswagen is leverbaar met een paneel of een draaibaar tussenschot om aan al jouw behoeften te voldoen.

 

Met een laadvolume van 3,3 m3 tot 3,8 m3, heb je altijd genoeg ruimte voor je uitrusting en je materiaal in de laadruimte. 

ontdek onze aanbiedingen
TRAFIC

Nieuwe Trafic

Welk gebruik u er ook van maakt, Trafic gaat voor efficiëntie. Dit  dynamisch bedrijfsvoertuig heeft stevige, robuuste lijnen. Hij is  praktisch: u kan kiezen uit 2 hoogtes en 2 lengtes. Hij is vernuftig:  hij biedt de grootste laadlengte in zijn categorie. Hij is spaarzaam,  met een verbruik dat onder de 6 l/100 km blijft. En hij is slim, met een cabine die een volwaardig mobiel kantoor vormt waarin u plaats vindt voor al uw geconnecteerde tools. Met Trafic geniet u van concrete oplossingen voor al uw dagelijkse taken en zorgen.

ontdek onze aanbiedingen
MASTER

Master

Houdt uw activiteit in dat u zware ladingen moet vervoeren over moeilijk terrein? Master past zich aan al uw behoeften aan, dankzij zijn verschillende aandrijf- en motorversies. Met zijn zeer lage laaddrempel maakt Master Traction het laden makkelijker en het transport vlotter. Hecht u meer belang aan het motorvermogen, kies dan voor de Master  Propulsion. Hij is in staat om de zwaarste ladingen te vervoeren (met dubbele achterwielen) en een aanhangwagen te trekken met een gewicht tot 3,5 ton, op gelijk welk terrein. Dankzij de Twin Turbo technologie zijn de Master motorversies zowel efficiënt als zuinig, welk model u ook kiest.

ontdek onze aanbiedingen

Renault Pro+, de partner van jouw succes

Voitures utilitaires Renault

het bedrijfsvoertuig op uw maat

Hebt u voor uw professionele activiteit een zeer specifiek bedrijfsvoertuig nodig? Onze wagens bieden tal van ombouwmogelijkheden: isothermische bestelwagens, koelwagens, pechverhelpwagens, ambulances, camping cars, wagens voor het transport van minder mobiele mensen, enzovoort. Al deze wagens worden omgebouwd in samenwerking met een netwerk van erkende carrossiers, zodat ze precies tegemoet komen aan uw bijzondere behoeften.

kies voor maatwerk
Renault PRO +

een gespecialiseerd netwerk voor professionals

Renault Pro+ biedt een specifiek aanbod, afgestemd op professionals en wagenparken. Dit gespecialiseerde netwerk beantwoordt volledig aan de verwachtingen van professionals, met aangepast advies en gepersonaliseerde diensten: keuze van de wagen, ombouwing op maat, aangepaste openingsuren, snelle service, diagnose binnen het uur en  beschikbare vervangwagens.

ontdek Renault PRO+