Nieuwe Renault KANGOO Van en Nieuwe Renault EXPRESS Van

De kracht van Renault Pro+: een bedrijfsvoertuig voor elk beroep!

KANGOO Van - EXPRESS Van - bedrijfsvoertuig
KANGOO Van - bedrijfsvoertuig
EXPRESS Van - bedrijfsvoertuig

Nieuwe KANGOO Van

  • KANGOO Van - bedrijfsvoertuig

Innovatie op haar best voor professionele klanten

Een levering in het stadscentrum? Het is vaak niet eenvoudig om een parkeerplek te vinden! Om het jou gemakkelijk te maken, is Nieuwe KANGOO Van uitgerust met de grootste zijdelingse toegangsdeur op de markt ("Open sesame" by Renault). Zo bereik je de laadruimte altijd op een vlotte manier, hoe krap je parkeerplaats ook is! Met zijn 1,4 m verdubbelt Nieuwe KANGOO Van zijn laterale laadlengte. Dankzij het afneembare binnenrek (Easy Inside Gallery) vervoer je lange, hoge voorwerpen met gemak. Dat werkt meteen een pak beter!

  • KANGOO Van - bedrijfsvoertuig

Vernieuwd design

Atletische bouw, mooi vormgegeven schouders, vernieuwde voorkant, details in chroom... Nieuwe KANGOO Van heeft voortaan een nog gespierder voorkomen. Binnen in Nieuwe KANGOO Van geniet je van een moderne en comfortabele rijervaring dankzij het dashboard met talrijke opbergmogelijkheden, de vernieuwde zetels, het EASY LINK-multimediasysteem dat via het centrale scherm van 8” toegankelijk is en - niet te vergeten - de rijhulpsystemen van de nieuwste generatie. 

Nieuwe EXPRESS Van

  • EXPRESS Van - bedrijfsvoertuig

Efficiëntie voor professionele klanten

De Nieuwe EXPRESS Van is handig en robuust: jouw perfecte partner tijdens je dagelijkse activiteiten. Dankzij het draaiende tussenschot geniet je van een nuttig laadvolume tot 3,7 m3. Zijn grote troef? Met een laadlengte van 1,91 m met vast tussenschot biedt Nieuwe EXPRESS Van je een laadvolume van 3,3 m3 en de beste verhouding tussen nuttige laadlengte/totale lengte binnen zijn categorie.

  • EXPRESS Van - bedrijfsvoertuig

Moderne technologie

Het interieur is niet alleen ergonomisch, maar heeft ook een van de grootste opbergvolumes (48 l) én verstevigde zetels: jouw garantie voor een comfortabele, praktische beleving aan boord. Dankzij het EASY LINK-multimediasysteem sluit je je smartphone heel eenvoudig aan. Zo zie je alle informatie rechtstreeks op het centrale scherm van 8” van je Nieuwe EXPRESS Van. Tijdens het rijden word je bovendien ondersteund door de diverse rijhulpsystemen die je helpen om in alle gemoedsrust en behendig te manoeuvreren. 

Wordt verwacht...

Het Renault-gamma voor professionele klanten

Onze bedrijfsvoertuigen

Wij hebben het voertuig dat aan al je behoeften voldoet...

Ontdek
Renault Pro+

Renault Pro+

Ontdek het netwerk en de engagementen van Renault Pro+.

Meer weten

Onze website en deze van onze partners willen cookies gebruiken voor analyse van de website en het meten  van de bezoekcijfers, om je gepersonaliseerde en / of locatiegebaseerde advertenties en inhoud te tonen, en om je in staat te stellen te communiceren met onze inhoud via sociale netwerken.
Je kunt je keuzes op elk moment heroverwegen door naar het gedeelte "Cookies" van onze website te gaan.

meer weten