Motoren van Kangoo Van - Bedrijfsvoertuig | Renault

motoren
Renault Kangoo Van Fourgon

uitgebreide technische kenmerken

Fourgon

Fourgon

vanaf € 19.525 *
selecteer een afmeting

meer informatie over de motoren

Ga lekker zitten en geniet van de rit! Met het onderhoudsprogramma, waarin wordt aangeraden dat je auto elke 2 jaar of elke 30.000 km* een onderhoudsbeurt krijgt, zorg je ervoor dat je Renault Kangoo in topconditie blijft.

Onze nieuwe dieselmotoren met eco-modus bieden meer controle over je brandstofverbruik in overeenstemming met de nieuwe EURO6 DFULL-norm.

Blue dCi 75

voordelig

 

De beste manier om ervoor te zorgen dat je binnen je budget blijft! Deze AdBlue®-turbomotor van 1,5 l is ook beschikbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak en biedt een koppel van 230 Nm. Geniet van je rit en verminder je brandstofverbruik. 

Blue dCi 95

efficiënt


Deze AdBlue®-turbomotor van 1,5 l met een indrukwekkende koppel van 260 Nm, combineert efficiency met rijplezier. Nu beschikbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak en binnenkort beschikbaar met een automatische versnellingsbak met dubbele koppeling en zeven versnellingen. 

Blue dCi 115

veelzijdig

 

Geniet nog meer van je ritten met deze 1,5 l AdBlue®-turbomotor met 270 Nm koppel, terwijl je je brandstofverbruik in het oog houdt. Het voertuig is geschikt voor het vervoeren van zware goederen en trekken en is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van professionals.

Een nieuwe generatie hoogwaardige benzinemotoren met lagere gebruikskosten.

TCe 100 FAP

voordelig

 

Deze turbomotor van 1,3 l met directe injectie is beschikbaar met een handmatige zesversnellingsbak. De motor heeft 200 Nm koppel om jou een verbeterde rijbeleving te bieden. Verminder je brandstofverbruik en emissies met het roetfilter en NOx-reductiesysteem. 

TCe 130 FAP

écht veelzijdig

 

Deze 1,3 l turbomotor met directe injectie is uitgerust met een roetfilter en NOx-reductiesysteem. De motor biedt 240 Nm koppel voor een dynamische en veelzijdige rijbeleving en een indrukwekkende brandstofbesparing. Nu beschikbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak en binnenkort beschikbaar met een automatische versnellingsbak met dubbele koppeling en zeven versnellingen. Kies voor de eco-versie met een snelheidsbegrenzer van 110 km/u om je brandstofverbruik te optimaliseren en je CO2-uitstoot te verminderen.

Renault Kangoo Van E-Tech 100% électrique - batterie, recharge

zonder compromissen

Plan zorgeloos je dagelijkse ritten. Kangoo Van E-Tech 100% electric heeft de nieuwste lithium-ionbatterij met een 100% bruikbare capaciteit van 45 kWh. Prestaties of ruimte? Je hoeft niet te kiezen. Doordat de batterij onder de vloer is geplaatst, maakt Kangoo Van E-Tech 100% electric nu beschikbaar in twee versies (L1 en L2) optimaal gebruik van zijn laadvolume.

 

Eenvoudig opladen dankzij de lader van 11 kW. Win 100% van je rijbereik terug in 3 uur en 50 minuten. Sluit je Kangoo Van E-Tech 100% electric aan op een standaard oplaadpunt. Heb je haast? Kies dan voor de 22 kW 80 DC* versie. 27 minuten is genoeg om 170 km van je rijbereik terug te krijgen!

 

Onderweg voor je werk? Gebruik de warmtepomp om snel de cabine te verwarmen en tegelijkertijd de rijbereik te optimaliseren. Als de auto is aangesloten, zorgt de airconditioning, zelfs op afstand, voor een comfortabele cabine en een volledige rijbereik .

* optioneel

* wat het eerst wordt bereikt. Is mogelijk afhankelijk van rijomstandigheden.

 

 

klaar voor een rit in de Kangoo?