Ontdek onze oplossingen voor de bouwsector

Maak kennis met de verschillende aangepaste Renault-voertuigen voor de bouwsector en openbare werken. Zoek het bedrijfsvoertuig dat het best bij je bouwactiviteiten past.

Aanpassingen en ombouwingen

Onze beste omgebouwde voertuigen voor de bouwsector en openbare werken

MASTER laadbakken en plateauwagens met schotten

Laadbakken en plateauwagens met schotten

Vervoer al het materiaal dat je voor je bouwactiviteiten nodig hebt op een eenvoudige manier, dankzij een laadbak of plateauwagen met schotten. Met je Nieuwe MASTER met één chassis of dubbele cabine vervoer je alle voorwerpen in optimale veiligheid.

Alt Image C29

Binneninrichting

Bekleed de binnenkant van je KANGOO volledig in hout of bescherm de vloer en de wielkasten van de cabine met een bekleding van polypropyleen. Zo blijft je laadruimte zo goed als nieuw. Deze aanpassing is trouwens ook mogelijk bij de elektrische versie voor nog meer mogelijkheden!

Alt Image C29

Voertuig met werkplaats

Tover je bedrijfsvoertuig om tot een werkplaats op wielen dankzij onze beschikbare aanpassingen voor de Nieuwe TRAFIC. Rust je bestelwagen uit met een gepersonaliseerd magazijn: zo heb je altijd alles bij de hand om je werk in alle omstandigheden tot een goed einde te brengen.

Eigenschappen

Welk voertuig past bij mijn gebruik?

Ontdek onze verschillende modellen en versies. Je vindt er zeker het bedrijfsvoertuig dat het best bij jouw activiteiten past.

  Nieuwe TRAFIC Nieuwe MASTER KANGOO
Nuttige hoogte 1387 < 1898 2200 1129
Max. nuttig laadvermogen (kg) 1140 < 1266 923 < 1427 500-800
Totale lengte 4999 - 5399 - 4282
Totale breedte 1956 - 2283 - 1829
Versie met ruimere cabine Beschikbaar voor L1H1 en L2H1 Beschikbaar voor L1H1 - L1H2 - L2H2 - L3H2 Ja 
Laadbak en plateau met schotten Ja Ja Nee
Binneninrichting Ja Ja Ja
Elektrische versie  Nee  Ja Ja

Aandrijving

Ontdek de ideale aandrijving voor jouw gebruik

Dankzij onze aandrijfmogelijkheden lopen jouw zaken op rolletjes. Werken was nog nooit zo aangenaam!

De juiste aandrijving kiezen

Dankzij de voorwielaandrijving geniet je van een groter laad- en sleepvermogen. Dankzij de versterkte achteras kan je meer materialen vervoeren en zelfs tot 500 kg meer trekken.

Differentieelblok

Ga voor een nog betere aandrijving met een differentieelblok. Als je trager dan 30 km/u rijdt, wordt het systeem automatisch geactiveerd wanneer een wiel begint te slippen. Je vastrijden op een modderige werf? Dat is voorgoed verleden tijd!

Vertrekhulp op hellingen

Dankzij dit systeem vertrek je moeiteloos op een helling van meer dan 10%. Je voertuig houdt de remmen automatisch twee minuten ingedrukt terwijl jij de koppeling loslaat en in alle veiligheid vertrekt.

Wagenpark

Stel je wagenpark samen

Renault helpt je met het samenstellen van je wagenpark dankzij onze oplossingen op maat. Je eigen wagenpark samenstellen was nog nooit zo eenvoudig!

Gamme véhicules utilitaires Renault

Onze services voor professionele klanten

De services van het Renault Pro+ netwerk

Renault Services voor professionals

Renault Services en jij

Maak het je gemakkelijker met de services van Renault. Van de aankoop en het onderhoud tot het beheer van je bedrijfsvoertuigen... Wij hebben een oplossing voor al uw behoeften.

Wil je verder gaan?