Renault Kangoo Van E-tech 100% electric - elektrische bedrijfsvoertuig | Renault

Renault Kangoo Van E-tech 100% electric

open voor nieuwe ontwikkelingen

tot

300 km

rijbereik met WLTP gecombineerde cyclus alleen beschikbaar op L1 versie

motor

90 kW

of 120 pk

laden

170 km

in 27 min op een snellaadpunt

100% electric

Renault Kangoo Van E-tech 100% electric - elektrische bedrijfsvoertuig | Renault

zonder compromissen

Plan zorgeloos je dagelijkse ritten. Kangoo Van E-Tech 100% electric heeft de nieuwste lithium-ionbatterij met een 100% bruikbare capaciteit van 45 kWh. Prestaties of ruimte? Je hoeft niet te kiezen. Doordat de batterij onder de vloer is geplaatst, maakt Kangoo Van E-Tech 100% electric nu beschikbaar in twee versies (L1 en L2) optimaal gebruik van zijn laadvolume.

 

Eenvoudig opladen dankzij de lader van 11 kW. Win 100% van je rijbereik terug in 3 uur en 50 minuten. Sluit je Kangoo Van E-Tech 100% electric aan op een standaard oplaadpunt. Heb je haast? Kies dan voor de 22 kW 80 DC* versie. 27 minuten is genoeg om 170 km van je rijbereik terug te krijgen!

 

Onderweg voor je werk? Gebruik de warmtepomp om snel de cabine te verwarmen en tegelijkertijd de rijbereik te optimaliseren. Als de auto is aangesloten, zorgt de airconditioning, zelfs op afstand, voor een comfortabele cabine en een volledige rijbereik .

* optioneel

rijbereik en opladen

Wijzig de instellingen om de rijbereik van je Kangoo Van E-Tech 100% electric te berekenen op basis van het gebruik van je voertuig.

Pas de instellingen voor je Kangoo Van E-Tech 100% electric en het beoogde laadniveau aan om te berekenen hoeveel tijd er nodig is voor elke laadoptie.

gemakkelijk opladen

thuis of op het werk
thuis of op het werk

Laad je Kangoo E-Tech electric thuis of op het werk op met behulp van een oplaadpunt, een versterkt stopcontact of een conventioneel stopcontact thuis.

onderweg voor je werk
onderweg voor je werk

Maak gebruik van een uitgebreid netwerk van openbare laadpunten langs de weg, in België en daarbuiten.

Mobilize power solutions

Mobilize power solutions helpt je bij je elektrische mobiliteit, ongeacht je activiteiten. Je Mobilize power solutions voor zakelijke klanten helpt je bij je werk, van het uitwerken van een project tot het installeren en onderhouden van je laadinfrastructuren.

installeer jouw laadoplossing

Mobilize charge pass

Laad je Kangoo E-Tech electric onderweg gemakkelijk en snel op met de Mobilize charge pass. Gebruik je smartphone om openbare laadpunten te vinden en te controleren of ze beschikbaar zijn. Profiteer van speciale tarieven en betaal veilig voor je laadbeurten.

bestel je pass

Mobilize smart charge

Geniet van de voordelen van slim opladen. Gebruik Mobilize smart charge om op het beste moment te laden. Gebruik de app om je laadtijden de plannen. Je Kangoo E-Tech electric wordt automatisch opgeladen wanneer de elektriciteitsbehoefte het laagst is, om jouw CO2-voetafdruk te verkleinen met de goedkoopste en groenste energie.

bespaar geld
Alt Image C29

Mobilize power solutions

Mobilize power solutions helpt bedrijven bij hun overstap op elektrische mobiliteit. De professionele laadoplossingen zijn afgestemd op je behoeften en kunnen op je locatie, in je gebouwen of bij je werknemers thuis worden geïnstalleerd.

bestel je laadoplossing

het beste van Kangoo

open sésame by Renault™

Renault Kangoo Van E-tech 100% electric - elektrische bedrijfsvoertuig | Renault

*alleen beschikbaar op L1 versie

zijdelingse toegang van 1,45 m

Met een zijopening van 1,45 M , opent de Sesame u in de L1-versie vergemakkelijkt het laden van apparatuur en vereenvoudigt uw dagelijkse werk. In de L2-versie heeft de Kangoo Van E Tech 100% elektrisch een zijopening van 83 cm.

TOT 4,9 M3 AAN LAADRUIMTE

Laad je Kangoo Van E-Tech electric in en configureer het interieur op basis van je behoeften. Bespaar ruimte op de vloer. Je kunt voorwerpen van maximaal 2,5 meter lang gemakkelijk onder het dak opbergen dankzij het uitschuifbare easy inside rack.

1,5 TON TREKKRACHT

Kangoo Van E-Tech electric beschikt over een recordtrekvermogen van maximaal 1,5 ton.

middelen om je bedrijf te versterken

Youtube is uitgeschakeld. Autoriseer het plaatsen van social cookies om toegang te krijgen tot de inhoud

17 rijhulpsystemen

Jouw veiligheid is onze prioriteit. De rijhulpsystemen van Kangoo E-Tech electric helpen je in de stad en tijdens lange ritten. Zij omvatten adaptive cruise control, noodstopbekrachtiging en rijstrookassistent.

 

Kangoo E-Tech electric beschikt over innovatieve technologie voor zorgeloos rijden. Houd in de gaten wat er achter je wagen gebeurt met permanente achteruitkijkassistentie. Vertrouw bij slecht weer op side wind assistance.

Renault Kangoo Van E-tech 100% électrique - système multimédia easylink

easy link-multimediasysteem

Kies zelf hoe je je ritten ervaart! Verbind je smartphone met je easy link-systeem via Bluetooth, Android Auto™ of Apple Carplay™. Je kunt nu je favoriete playlists afspelen en apps en connected services gebruiken op het 8” touchscreen.

 

Bereid eenvoudig je elektrische ritten voor! Vind eenvoudig laadpunten en optimaliseer je rit met het navigatiesysteem en connected services.

perfecte afmetingen

Nouveau Renault Kangoo Van E-Tech 100% électrique - dimensions face avant
Alt Image C29
Alt Image C29
Alt Image C29
Alt Image C29
Alt Image C29

ga nog verder