Nieuwe Renault Trafic

Nieuwe Renault Trafic

groot voor grootse dingen

Robuuste en dynamische bedrijfswagen

Combineer comfort en gebruiksgemak met de Trafic. Zijn doordachte interieur omvat een laadklep onder de passagiersstoel, zodat de totale laadlengte 4,15 m bedraagt. De rechthoekige vorm garandeert een optimaal laadvolume van maximaal 8,9 m³ in de L2h2-versie. Vooraan zit een opslagruimte van 88 liter, een verwijderbaar mobiel kantoor en al het nodige comfort om te werken waar en wanneer je wilt.

Profiel

Kies de Trafic-versie die bij jou past

Bestelwagen

Bestelwagen

vanaf € 28.810 *
Bestelwagen Dubbele Cabine

Bestelwagen Dubbele Cabine

vanaf € 31.760 *

uitrusting

praktisch, veelzijdig en veilig

Nieuwe Renault Trafic - mobiel kantoor

handig interieur

Stap achter het stuur van je Trafic en werk waar je je bevindt. De Trafic is uitgerust met een modulaire werkplek: je hoeft slechts de middelste stoel neer te klappen om de cabine om te vormen tot een mobiel kantoor. De perfecte plek om je laptop en werkdocumenten kwijt te kunnen op een draaibare voet in A4-formaat.  

Nieuwe Renault Trafic - geoptimaliseerde laadruimte

geoptimaliseerde laadruimte

Dankzij de laadklep in de scheidingswand biedt Trafic een bruikbare laadlengte van 4,15 m, de langste in zijn klasse. De rechthoekige vloerkuip zorgt voor een geoptimaliseerd laadvolume van maximaal 8,9 m3.

nieuwe Renault Trafic - Rijhulpsystemen

rijveiligheid

Trafic is uitgerust met tien nieuwe rijhulpsystemen. Rijd met optimaal comfort: Blind Spot Warning, Adaptive Cruise Control, Lane Departure Warning, noodstopbekrachtiging, en meer. Onderweg werken was nog nooit zo comfortabel en veilig.

Nieuwe Renault Trafic - Toebehoren

toebehoren

onze oplossingen voor bedrijven

Trafic past zich al sinds 1980 aan jouw zakelijke behoeften aan.
Houten interieurafwerking, beschermhoezen, opslagruimte en meer. Haal het meeste uit onze gepersonaliseerde toebehoren.

een oplossing voor elk bedrijf

onze ombouwmogelijkheden speciaal voor jouw bedrijf

nieuwe Renault Trafic - ombouwmogelijkheden

Trafic, de bedrijfswagen voor alle beroepen

Trafic is modulair en kan naar wens worden aangepast met behulp van een uitgebreide reeks opties, accessoires en ombouwmogelijkheden.


Als gesloten bedrijfswagen is hij beschikbaar in 2 verschillende lengtes, 2 hoogtes en met een laadvermogen tussen 5,8 en 8,9 m3. Er is een groot aantal varianten beschikbaar: dubbele cabine, ramen, tussenschotten, deuren, enz.

Kies voor een platformcabine en vorm hem om tot een van de vele versies. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een grote gekoelde foodtruck of zelfs voor een kipper.

Trafic in detail