captur e-tech plug-in hybride

Renault CAPTUR e-tech plug-in hybrid

Captur techno E-Tech plug-in hybrid business | Renault

ontdek onze aanbiedingen

Captur techno E-Tech plug-in hybrid

vanaf € 319/maand excl. BTW
in financiële renting (*)

OF

vanaf € 27 550 excl. BTW
voorwaardelijke korting en premie afgetrokken

elektrisch rijden, waar je ook wilt

De responsiviteit van een elektrische auto in een hybride auto? Hier profiteer je van in Captur E-Tech plug-in hybride. Gebruik de dubbele aandrijving om dagelijks in volledig elektrische modus te rijden met een actieradius tot wel 50 km (in gecombineerde WLTP-cyclus). Schakel vervolgens over op hybride modus voor een weekendje weg met totale gemoedsrust.

infrastructure de recharge mobilize power solutions

Mobilize Power Solutions

je elektrische auto's gemakkelijk opladen

oplossingen op maat

Mobilize power solutions plant, installeert en bedient oplaadinfrastructuur voor zakelijke elektrische en plug-in hybrid auto's.

Solution de financement pour professionnels - Renault

financieringen voor professionele klanten

Leasing, renting en operationele leasing

Ontdek onze financieringen voor professionele klanten...

Renault Megane E-Tech 100% electric sur la route

fiscale aftrekbaarheid

100% AFTREKBAAR

Al onze elektrische en plug-in hybride wagens zijn 100% fiscaal aftrekbaar.

Als professionele klant kan je een groot deel van je voertuig- en brandstofkosten fiscaal aftrekken. Het percentage van de fiscale aftrekbaarheid wordt berekend op basis van het type brandstof en de CO2-uitstoot van je wagen. Al onze elektrische en Plug-in Hybrid wagens zijn voor 100% fiscaal aftrekbaar.

Offerte in Financiële Renting met aankoopoptie van 30 % op een duurtijd van 60 maanden voor een Captur techno E-Tech Plug‑in Hybrid. Prijs in financiële renting € 319/maand excl.BTW, voorschot van 18 %, korting afgetrokken. Aanbevolen catalogusprijs: € 29 959 excl. BTW. Aanbieding geldig van 02/05/2023 tot en met 31/05/2023, enkel bestemd voor professionele doeleinden.

 

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Alpha Credit n.v., kredietgever, Warandeberg 8C, 1000 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Adverteerder: Renault België-Luxemburg n.v. (Invoerder), Bergensesteenweg 281, 1070, Brussel, BTW BE 0403 463 679, Rekeningnummer bij een Belgische bank, RPR Brussel. Uw Renault verdeler treedt op als agent in nevenfunctie.