megane

Renault megane grandtour e-tech plug-in hybrid

de altijd stijlvolle en modulaire stationwagen is nu leverbaar als plug-in hybride
Megane Grandtour techno E-Tech plug-in hybrid business | Renault

ontdek onze aanbiedingen

Megane Grandtour techno E-Tech plug-in hybrid

vanaf € 379/maand excl. BTW
in financiële renting (*)
met gratis 5 jaar waarborg

OF

vanaf € 30 200 excl. BTW
voorwaardelijke korting en premie afgetrokken

MEGANE GRANDTOUR PAKT UIT MET EEN HYBRIDE VERSIE!

Dankzij nieuwe E-Tech plug-in hybride aandrijving combineert Megane Grandtour het beste van twee werelden om jou van een ongeëvenaarde rijervaring te laten genieten. Op weekdagen kan je met een dagelijkse laadbeurt volledig elektrisch rijden, terwijl je in het weekend handig gebruik maakt van de hybridemodus om eropuit te trekken.

infrastructure de recharge mobilize power solutions

Mobilize Power Solutions

je elektrische auto's gemakkelijk opladen

oplossingen op maat

Mobilize power solutions plant, installeert en bedient oplaadinfrastructuur voor zakelijke elektrische en plug-in hybrid auto's.

Solution de financement pour professionnels - Renault

financieringen voor professionele klanten

Leasing, renting en operationele leasing

Ontdek onze financieringen voor professionele klanten...

Renault Megane Grandtour E-Tech plug-in hybrid sur la route

FISCALE AFTREKBAARHEID

100% AFTREKBAAR

Al onze elektrische en plug-in hybride wagens zijn 100% fiscaal aftrekbaar.

Als professionele klant kan je een groot deel van je voertuig- en brandstofkosten fiscaal aftrekken. Het percentage van de fiscale aftrekbaarheid wordt berekend op basis van het type brandstof en de CO2-uitstoot van je wagen. Al onze elektrische en Plug-in Hybrid wagens zijn voor 100% fiscaal aftrekbaar.

Offerte in Financiële Renting met full onderhoudscontract inbegrepen (5 jaar/50.000 km). Aankoopoptie van 25 % op een duurtijd van 60 maanden voor een Megane Grandtour E‑Tech Plug‑in Hybrid techno. Prijs in financiële renting € 379/maand excl.BTW, voorschot van 23 %, korting afgetrokken. Aanbevolen catalogusprijs: € 33.946 excl. BTW. Aanbieding geldig van 01/03/2023 tot en met 03/04/2023, enkel bestemd voor professionele doeleinden.

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Alpha Credit n.v., kredietgever, Warandeberg 8C, 1000 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Adverteerder: Renault België-Luxemburg n.v. (Invoerder), Bergensesteenweg 281, 1070, Brussel, BTW BE 0403 463 679, Rekeningnummer bij een Belgische bank, RPR Brussel. Uw Renault verdeler treedt op als agent in nevenfunctie.