Qstomize

Qstomize, specialist in ombouwingen op maat, begeleidt de Groupe Renault al tien jaar in de ontwikkeling en de productie van gepersonaliseerde omgebouwde voertuigen voor particulieren en bedrijven.

Renault Tech

Op maat van elke professional

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden en gepersonaliseerde aanpassingen voor particuliere en zakelijke klanten.

Een volledig, gevarieerd en aangepast aanbod in voortdurende ontwikkeling

Dankzij Qstomize is Renault de enige constructeur met een aanbod voor industriële ombouwingen, die snel inspeelt op de behoeften van alle klanten en die de strikte kwaliteitsnormen van de Groupe Renault naleeft.

 

Renault Tech équipements

Expertise

De inrichtingen voldoen aan de kwaliteitsnormen van de Renault-Nissan Alliantie. De volledige ombouw waarbij verschillende uitrustingen worden gemonteerd, heeft geen negatieve impact op de structuur van het voertuig. Bovendien zijn bepaalde aanpassingen omkeerbaar zodat het voertuig een optimale doorverkoopwaarde behoudt.

Renault Tech : coût logistique et aménagements

Kosten

Omdat de ombouwingen van Qstomize in de fabrieken van de Groupe Renault plaatsvinden, zijn er geen bijkomende logistieke kosten aan verbonden.

Renault Tech : transformations et personnalisations

Levertermijnen

Voor elke specifieke vraag stelt Qstomize alles in het werk om het omgebouwde voertuig binnen eenzelfde termijn als een standaardvoertuig te leveren.

Renault Tech SAV & Garantie

Dienst na verkoop & Garantie

Een onderhoud? Een herstelling? Hebt u een vraag over uw voertuig? Voor al deze vragen kan u altijd bij het Renault netwerk terecht. De dienst na verkoop van Qstomize biedt ondersteuning aan het netwerk van Renault concessiehouders. Deze dienst voert de diagnose uit, levert vervangingsonderdelen en neemt de garantieclaims (onderdelen en werkuren) voor zijn rekening. De garantie voor ombouwingen is dezelfde als die voor het basismodel.

Renault, dat is ook ...

Renault Pro+ : le réseau

Renault Pro+

Onze oplossing voor professionele klanten

Ontdek Renault Pro+
Renault Pro+ : la gamme utilitaire

Bedrijfsvoertuigen

Ontdek onze bedrijfsvoetuigen-gamma

Ontdek