austral e-tech full hybrid | Renault

Nieuwe Renault Austral E-Tech full hybrid

tech control, take control
vanaf € 29.504 *
* catalogusprijs excl. BTW

200 pk

E-Tech full hybrid-aandrijvingafhankelijk van de versie

575 liter

bagageruimteafhankelijk van de versie

32 adas*

rijden, veiligheid, parkeren* adas = geavanceerde rijhulpsystemen afhankelijk van de versie

984 cm²

openR-schermen + head-up-displayafhankelijk van de versie

Sportief DESIGN

Nieuwe Renault Austral heeft perfecte afmetingen, een opvallende voorkant en opvallende verlichting. De stijlvolle lijnen worden benadrukt door het glanzend zwarte dak* en de contrasterende beschermingselementen aan de zijkant versterken het robuuste profiel.

 

* Standaard tweekleurig, afhankelijk van de versie 

tech control

SYSTEEM MET GOOGLE INGEBOUWD

Het openR link-multimediasysteem omvat Google-services*. Spraakbediening om de temperatuur te wijzigen, je route uit te stippelen, te interageren met je huis, of je muziek te selecteren ...
Google Maps
Google Assistent
Google Play
renault austral 100% hybride suv - harman kardon

KWALITATIEF HOOGWAARDIG GELUID VAN HARMAN KARDON

Het exclusieve nieuwe Harman Kardon-systeem levert in totaal maar liefst 485 W via 2 tweeters aan de zijkanten van het dashboard, 2 woofers in de voordeurpanelen, 2 surround-luidsprekers, 1 unit voorin in het midden, 2 tweeters en 2 woofers in de achterdeurpanelen en 1 subwoofer in de bagageruimte.

Een meeslepende, aanpasbare en gebruiksvriendelijke geluidservaring.

space control

RUIM EN NAAR EIGEN WENS IN TE DELEN

Innovatief vormgegeven cockpit. Veel ruimte tussen de voorstoelen met een inductielader voor je smartphone. 35 liter eenvoudig toegankelijke en zelf in te delen opbergruimte. De achterbank kan 16 cm naar achteren worden geschoven waardoor passagiers profiteren van veel beenruimte. Bagageruimte met capaciteit tot 575 liter (afhankelijk van de versie). Handsfree toegang tot de bagageruimte met automatische achterklep.

 

renault austral suv 100% hybride vue intérieur

Offerte in Financiële Renting met aankoopoptie van 35 % op een duurtijd van 60 maanden voor een Austral techno E‑Tech Full Hybrid 200. Prijs in financiële renting € 359/maand excl.BTW, voorschot van 14 %, korting afgetrokken. Aanbevolen catalogusprijs: € 32 479 excl. BTW. Aanbieding geldig van 03/11/2023 tot en met 30/11/2023, enkel bestemd voor professionele doeleinden.

 

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Alpha Credit n.v., kredietgever, Warandeberg 8C, 1000 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Adverteerder: Renault België-Luxemburg n.v. (Invoerder), Bergensesteenweg 281, 1070, Brussel, BTW BE 0403 463 679, Rekeningnummer bij een Belgische bank, RPR Brussel. Uw Renault verdeler treedt op als agent in nevenfunctie.