Kangoo E-Tech 100% electric business | Renault

Kangoo E-tech 100% electric

De iconische personenauto voor vrijetijdsbesteding met het gezin, nu volledig elektrisch.
vanaf € 33.298 *
* catalogusprijs excl. BTW

tot

285 km

actieradiusmet WLTP gecombineerde cyclus

motor

90 kW

of 120 pk

tot

170 km

teruggewonnen actieradius in 27 minuten De maximale teruggewonnen actieradius hangt af van de gecombineerde WLTP-rijcyclus op een snel laadstation op gelijkstroom, met een vermogen van ten minste 80kW.

bagageruimte

850 L

100% elektrisch

Renault Kangoo E-Tech - combispace électrifié

de elektrische personenauto voor vrijetijdsbesteding

De Kangoo E-Tech Electric, van nature een gezinsauto, houdt rekening met Moeder Natuur en het milieu: geen CO2-uitstoot en geluidloos rijden!

 

De Kangoo E-Tech Electric heeft een actieradius van 285 km dankzij de motor van 90 kW en de lithium-ionaccu.

 

Drie remmen met energieterugwinning en een warmtepomp zorgen ervoor dat deze lang meegaat. Je kunt er zo gezellig en zorgeloos op uit met je gezin.

 

Meer dan 27 minuten snel opladen heb je niet nodig om 170 kilometer terug te winnen. Dat geeft je passagiers de tijd om in te stappen of om je auto op te laden. Je kunt de twee schuifdeuren zelfs tijdens het opladen openen!

reis met een gerust hart

14 GEAVANCEERDE RIJHULPSYSTEMEN

Ga zorgeloos op pad! Kangoo E-Tech Electric heeft veertien geavanceerde systemen die jou als bestuurder helpen tijdens het rijden en het manoeuvreren.

Renault Kangoo E-Tech - adaptive cruise control

adaptive cruise control

Blijf op een veilige afstand van de auto voor je. Het systeem van de Kangoo E-Tech Electric remt wanneer de afstand te klein is en versnelt wanneer de weg vrij is.

Renault Kangoo E-Tech - hulp voor de bestuurder op de snelweg en in de file

hulp voor de bestuurder op de snelweg en in de file

Regelt je snelheid tussen 0 en 170 km/u, zorgt ervoor dat je op een veilige afstand blijft van de auto voor je en dat je in je rijstrook blijft. In langzaam rijdend verkeer remt en versnelt de Kangoo E-Tech Electric vanzelf voor een comfortabele en zorgeloze rijbeleving.

PERFECTE AFMETINGEN

Renault Kangoo E-Tech - dimensions
Renault Kangoo E-Tech - dimensions
Renault Kangoo E-Tech - dimensions

Offerte in Financiële Renting met aankoopoptie van 19 % op een duurtijd van 60 maanden voor een Kangoo authentic E-Tech 100% electric EV45 11 kW. Prijs in financiële renting € 349/maand excl.BTW, voorschot van 30 %, korting afgetrokken. Aanbevolen catalogusprijs: € 32 223 excl. BTW. Aanbieding geldig van 03/11/2023 tot en met 30/11/2023, enkel bestemd voor professionele doeleinden.

 

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Alpha Credit n.v., kredietgever, Warandeberg 8C, 1000 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Adverteerder: Renault België-Luxemburg n.v. (Invoerder), Bergensesteenweg 281, 1070, Brussel, BTW BE 0403 463 679, Rekeningnummer bij een Belgische bank, RPR Brussel. Uw Renault verdeler treedt op als agent in nevenfunctie.