100% aftrekbaar

Twingo E-Tech electric

  • TWINGO petite voiture citadine électrique

ALTIJD LEUKER...

Vind je rijden in de stad lastig? Je kunt het stadsverkeer eenvoudig aan met de nieuwe Twingo E-Tech electric! Dankzij de 60 kW (82 pk) vermogen, de 160 Nm koppel, het compacte formaat en de kleinste draaicirkel op de markt biedt Twingo E-Tech electric de wendbaarheid en het rijgemak van een stadsauto en de levendigheid van een elektrische motor.

 

De beste Twingo ooit!

  • TWINGO petite voiture électrique

... EN NOG MEER COMFORT!

Twingo E-Tech electric beschikt over een B-modus en is met drie uitrustingsniveaus beschikbaar, kies de uitrusting die het best bij jou past.

 

Als je in de stad rijdt, kun je met het hoogste remniveau remmen zonder het rempedaal te gebruiken. Dit maakt alledaagse ritten praktischer. Zodra je je voet van het gaspedaal haalt, wordt er regeneratief geremd. Je hebt het recht verdiend om je voet van het gaspedaal te halen! 

 

Op de snelweg kies je het niveau voor vloeiend remmen; zo kun je rijden alsof je op vakantie bent. Geniet van een ontspannen rit!

  • TWINGO petite voiture citadine électrique

ELEKTRISCH RIJDEN WAS NOG NOOIT ZO EENVOUDIG...

Dankzij de accu van 22 kWh profiteer je met Twingo E-Tech electric van een actieradius van maximaal 250 km* bij de WLTP-stadscyclus* en van 180 km* bij de volledige WLTP-cyclus. Rijd een volledige werkweek heen en weer naar je werk zonder de elektrische auto opnieuw te hoeven opladen. Wat wil je nog meer?

 

Schakel de ECO-modus in om het acceleratievermogen en de maximale snelheid op snelwegen te beperken. Je profiteert zo van een actieradius van ongeveer 215 km*.

 

Pauze nodig? Met de Chameleon-lader kun je je nieuwe Twingo E-Tech electric thuis, op het werk of bij een laadpunt met wisselstroom (22 kW AC) opladen. Je laadt de accu binnen slechts 1 uur tot wel 80% op. Binnen 30 minuten heb je al een actieradius van circa 80 km*. En de pauze is weer voorbij!

 

 

 

  • TWINGO électrique

... MET CONNECTED SERVICES, AANSLUITEND OP JOUW DAGELIJKSE LEVEN.

Geniet van een uitgebreide multimediabeleving. Plan in wanneer je weer gaat opladen, beheer het accuniveau, bekijk de actieradius en zoek het dichtstbijzijnde laadpunt... Vanaf het 7" EASY LINK-multimediascherm of via de MY Renault-toepassing kun je gebruikmaken van de verbonden Z.E.-services, speciaal ontwikkeld om jouw ritten met de nieuwe Twingo E-Tech electric te optimaliseren.

 

Elke dag elektrisch rijden was nog nooit zo eenvoudig!

De stadscyclus WLTP komt overeen met het stadsgedeelte van de genormaliseerde cyclus. De volledige cyclus volgens WLTP is de genormaliseerde cyclus. Deze bestaat voor 57% uit stadstrajecten, voor 25% uit trajecten in de stadsrand en voor 18% uit trajecten op de autosnelweg.

aanbiedingen

Profiteer nu!

TWINGO Electric Corporate - Promotions

AANBIEDING TWINGO E-TECH ELECTRIC

ontdek onze aanbiedingen
Financement, achat véhicule neuf ou occasion

ONZE FINANCIERINGSOPLOSSINGEN

financier je wagen

Meer weten?

Renault TWINGO E-TECH ELECTRIC

de beste Twingo ooit!

vanaf 16.404,96 € *
* aanbevolen catalogusprijs excl. BTW
Renault TWINGO Electric Business

Onze website en deze van onze partners willen cookies gebruiken voor analyse van de website en het meten  van de bezoekcijfers, om je gepersonaliseerde en / of locatiegebaseerde advertenties en inhoud te tonen, en om je in staat te stellen te communiceren met onze inhoud via sociale netwerken.
Je kunt je keuzes op elk moment heroverwegen door naar het gedeelte "Cookies" van onze website te gaan.

meer weten