Renault KANGOO Express

Motoren

Renault KANGOO Express

KANGOO Express, koploper binnen zijn segment

Laag brandstofverbruik

  • Renault KANGOO Express buitenkant

Stabiliteitsoplossingen

Dankzij de verschillende ingebouwde technologieën zoals het Stop&Startsysteem, energierecuperatie tijdens het remmen, de lagedruk EGR (uitlaatgasrecirculatie) en het thermomanagement biedt Renault KANGOO Express motoren met een beter energierendement en minder uitstoot van broeikasgassen.

 

De dCi 75- en dCi 90-motoren geven zelf aan wanneer je moet schakelen en zijn standaard uitgerust met een ECO-modus. Zo verbruik je, afhankelijk van je rijstijl en de rijomstandigheden, tot 10% minder brandstof. Samen zorgen deze geavanceerde technieken ervoor dat Renault KANGOO Express de koploper binnen zijn marktsegment is. 

Motoren

De belangrijkste kenmerken

  Brandstof Versnellingsbak Cilinderinhoud (cm³) Max. vermogen kW Nm CEE Max. koppel Nm CEE Verbruik gemengde cyclus NEDC (l/100 km) Express/Maxi
Blue dCi 80
Diesel 6 1461 59 210 4,5-4,8/N.v.t.
Blue dCi 95
Diesel 6 1461 70 230 4,4-4,6/4,6
Blue dCi 115 Diesel 6 1461 85 260 4,6-4,7/4,8

Renault KANGOO Express in detail

Onze website en deze van onze partners willen cookies gebruiken voor analyse van de website en het meten  van de bezoekcijfers, om je gepersonaliseerde en / of locatiegebaseerde advertenties en inhoud te tonen, en om je in staat te stellen te communiceren met onze inhoud via sociale netwerken.
Je kunt je keuzes op elk moment heroverwegen door naar het gedeelte "Cookies" van onze website te gaan.

meer weten