Grand SCENIC Corporate Edition

Grand SCENIC Corporate Editionaerodynamica, elegantie, met 7 zitplaatsen

vanaf 23.078,51 € *

versie

Grand SCENIC Corporate Edition

 • Renault Grand SCENIC Corporate Edition

Bij Renault innoveren we om de juiste redenen. Comfort staat op de eerste plaats, dankzij een moduleerbaar en ruim interieur. En op de tweede plaats staat technologie met de verbonden R-LINK 2-tablet. Talrijke rijhulpsystemen verhogen de actieve en passieve veiligheid. Bovendien kan je de laadvloer volledig vlak maken dankzij de uitschuifbare achterbank met 1/3-2/3-verhouding op de tweede rij en de twee afzonderlijke wegklapbare zetels op de derde rij.

 

Als je de voorste passagierszetel neerklapt, dankzij de tabletfunctie, heeft Renault Grand Scenic met 7 zitplaatsen een laadlengte van 2,85 m.

 

SCENIC Corporate Edition heeft ook bijzonder veel oog voor detail: dat zie je meteen aan het binnen- en buitendesign. Grand Scenic blinkt uit dankzij zijn originele en vernieuwende ideeën. Door de 20” wielen en tweekleurige uitvoering komt de vormgeving mooi tot haar recht. Dankzij de C-Shape koplampen en achterlichten met 3D Edge Light-technologie herken je Grand Scenic al van ver.

 

In het interieur neemt het R-LINK 2-multimediasysteem (een echte bedieningshub) een centrale plaats in met zijn verticale touchscreen van 8,7”. Het systeem is intuïtief en heeft een snel reactievermogen. Het geeft toegang tot tal van functies zoals MULTI-SENSE® met 5 rijmodi en 5 sfeerverlichtingen. Op de Head Up Display in kleur vind je alle handige informatie over de rijprestaties van je wagen, terwijl je tegelijk je ogen op de weg gericht kan houden.

Troeven

rijgemak

rijgemak
 • Parkeerhulp voor- en achteraan
 • Automatische omschakeling van de grote lichten naar de dimlichten 
 • R-LINK 2: verbonden multimediasysteem met een verticaal touchscreen van 7’’ met een hoge resolutie, navigatie met Europese kaarten, stemherkenning, Bluetooth®, centraal beheer van meerdere voertuigfuncties, geconnecteerde diensten en Apple CarPlay™ compatibiliteit.

veiligheid

veiligheid
 • Rijstrookwaarschuwing
 • Waarschuwing voor overdreven snelheid met verkeersbordherkenning en snelheidsbeperking
 • Actief noodremsysteem met voetgangersdetectie

comfort

comfort
 • Uitschuifbare, neerklapbare achterbank met 1/3-2/3-verhouding en tabletfunctie op de voorste passagierszetel
 • Handenvrije Renault-kaart voor toegang en starten
 • Handschoenenkastje met verlichting en koeling
 • Glijdende middenconsole met armsteun

 

aanbiedingen

Profiteer nu!

Grand SCENIC Corporate Edition

aanbiedingen Grand Scenic corporate edition

ontdek onze aanbiedingen
Financiering, aankoop van een nieuwe of tweedehandswagen

onze financieringsoplossingen

financier je wagen

Onze website en deze van onze partners willen cookies gebruiken voor analyse van de website en het meten  van de bezoekcijfers, om je gepersonaliseerde en / of locatiegebaseerde advertenties en inhoud te tonen, en om je in staat te stellen te communiceren met onze inhoud via sociale netwerken.
Je kunt je keuzes op elk moment heroverwegen door naar het gedeelte "Cookies" van onze website te gaan.

meer weten