Motoren Nieuwe Renault MASTER ELECTRIC

MASTER Z.E. fourgon électrique

De motor van de Nieuwe MASTER ELECTRIC

  • MASTER Z.E. moteur électrique

Elektromotor van 57 kW

De 100% Renault motor, van je Nieuwe MASTER ELECTRIC met een vermogen van 57 kW is geïnspireerd op de R75-motor van de Nieuwe ZOE. Hij wordt geproduceerd in Frankrijk in de Renault-fabriek te Cléon, het pronkstuk van de groep voor de productie van motoren en versnellingsbakken met een grote toegevoegde waarde.

 

Dankzij de verschillende technologieën geniet je elke dag van de voordelen van elektrisch rijden: geen lawaai, geen uitstoot maar 100% efficiëntie en 100% plezier. Dankzij de automatische transmissie zonder schakelen kan jeMASTER ELECTRIC snel accelereren, met comfort en soepelheid als bonus!

  Vermogen (kW/pk)
Koppel (Nm)
Topsnelheid (km/u)
Elektromotor 57/76
225 100
  • MASTER Z.E. batterie Z.E 33

Batterij Z.E. 33

De batterij Z.E. 33 van de Nieuwe MASTER ELECTRIC is gebaseerd op een belangrijke innovatie: een hogere energetische dichtheid zonder toevoeging van extra modules.

 

Door de chemie van de cellen te verbeteren, zijn onze ingenieurs erin geslaagd om de energiecapaciteit op te drijven zonder het volume te moeten vergroten.

Nieuwe Renault MASTER ELECTRIC in detail

Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken.
Meer weten